Druk om naar de hoofdinhoud te gaan.
Wat wij doen

Creëer een blijvende online aanwezigheid.

Bij ons bedrijf is onze belangrijkste missie om individuen en bedrijven in staat te stellen hun digitale doelen te bereiken. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen om uw unieke uitdagingen op te lossen, of het nu gaat om het creëren van prachtige websites en applicaties, het vergroten van online zichtbaarheid of het verbeteren van gebruikerservaringen.

een laptop in het donker met vele kleuren
Kernwaarden

Dit zijn onze kernwaarden

We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten, waarbij kwaliteit centraal staat. Onze integriteit en eerlijkheid vormen de basis van onze zakelijke praktijken, en we streven altijd naar transparantie.

Bovendien is het onze diepgaande betrokkenheid bij kwaliteit die ons heeft geleid tot een opvallend inzicht. We hebben gemerkt dat er een aanzienlijk aantal websites bestaat die net niet helemaal goed zijn. Ze vertonen kleine foutjes en lijken dat 'attention to detail' te missen, wat wij van vitaal belang vinden. Onze visie voor het internet omvat een streven naar snelheid en het elimineren van onnodige elementen, zoals pop-ups en andere storende afleidingen. Dit inzicht heeft ons gedreven om het verschil te maken en websites te ontwikkelen die niet alleen opvallen door hun kwaliteit, maar ook door hun aandacht voor de kleinste details.

Kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om hoogwaardige producten en diensten te leveren die onze klanten de best mogelijke ervaring bieden. Onze toewijding aan kwaliteit maakt ons uniek.

Innovatie

In een snel veranderende digitale wereld, streven we voortdurend naar innovatie. We zijn gedreven om nieuwe ideeën te verkennen en te implementeren, zodat we voorop blijven lopen en relevant blijven. Onze focus op innovatie onderscheidt ons en laat ons voortdurend nieuwe paden inslaan.

Klantgerichtheid

Wij hechten grote waarde aan klantgerichtheid. Onze klanten zijn onze kompas. We luisteren aandachtig naar hun behoeften en gebruiken hun feedback om onze diensten te verbeteren. Het vervullen van hun verwachtingen staat bij ons voorop.

Aandacht voor Detail

Wij zijn pioniers in het opmerken van de kleine dingen die het verschil maken. We hebben gezien dat veel websites net dat beetje extra zorg en aandacht missen. Onze websites onderscheiden zich door de nauwgezette aandacht voor detail.

Eigenaar

Ik ben Max Pietersma

Ik ben Max Pietersma, de oprichter van Maxent. Mijn relatie met computers en programmeren begon bescheiden; mijn eerste creaties waren verre van kwaliteitswerk.

De nieuwsgierigheid was er altijd, maar ik had geen idee dat mijn leven zich ooit in deze richting zou ontwikkelen.

Vandaag de dag, een paar jaar verder, ben ik ver gevorderd in de kunst van softwareontwikkeling, beheers ik meerdere programmeertalen en ben ik in staat om hoogwaardige digitale oplossingen te creëren. Wat begon als een bescheiden interesse, groeide uit tot een onstuitbare intrinsieke motivatie. Het plezier dat ik beleef aan programmeren is sterker dan ooit. Ik koester de kans om mijn passie in te zetten voor het bouwen van digitale oplossingen die het verschil maken voor onze klanten en de wereld om ons heen.

Eigenaar max pietersma met een glimlach

Project in gedachten?
Laten we aan de slag gaan!

Neem contact op