Druk om naar de hoofdinhoud te gaan.
Portfolio

Bekijk onze vorige projecten en zie zelf wat wij kunnen

Sinds de oprichting van Maxent hebben we met succes talloze projecten afgerond. Op deze pagina kunt u onze recente projecten verkennen en persoonlijk ervaren welke indrukwekkende resultaten we kunnen leveren.

We hebben met trots gewerkt aan diverse projecten van verschillende aard en omvang. Onze portfolio bevat een reeks indrukwekkende prestaties die ons vermogen om hoogwaardige resultaten te leveren illustreren. We nodigen u uit om een kijkje te nemen en te ontdekken hoe wij elk project tot volle tevredenheid van onze klanten hebben afgerond.

man kijkt naar een whiteboard met statistieken
desktop, laptop en mobiele compositie van de Oogvereniging applicatie
3 November 2023

De Oogvereniging
Vrijwilligers
adminstratie

Applicatie

De Oogvereniging is een vereniging voor mensen met oogaandoeningen. Om de vrijwilligers in regio's door heel Nederland te beheren, hadden ze behoefte aan een vrijwilligersadministratie platform. Het vinden van een goed toegankelijk platform voor dit doel was lastig op de markt, en daarom hebben ze ons de opdracht gegeven om deze applicatie voor hen te bouwen.

De applicatie die we hebben ontwikkeld is volledig toegankelijk. Hiermee kunnen nieuwe vrijwilligers worden toegevoegd, beheerd en bewerkt, en andere relevante taken worden uitgevoerd.

desktop, laptop en mobiele compositie van de Gesprek met Personeel website
5 Augustus 2023

Gesprek met Personeel

Website

Het bedrijf Gesprek met Personeel heeft ons de opdracht gegeven om een nieuwe, moderne zakelijke website voor hen te bouwen. Ze wilden ook betere SEO-resultaten voor hun website op Google.

De website die we hebben ontworpen en geprogrammeerd, zorgt voor een professionele uitstraling en een aanzienlijke verbetering ten opzichte van hoe de vorige website eruitzag.

desktop, laptop en mobiele compositie van de ScheduleLink applicatie
3 November 2023

Schedulelink

Applicatie

ScheduleLink is een applicatie die we hebben ontwikkeld in samenwerking met een andere programmeur. Met deze applicatie kunnen bedrijven werkkalenders bijhouden en gemakkelijk vergaderingen plannen op basis van het schema van hun werknemers.

Deze applicatie vermindert administratieve taken bij het vinden van geschikte tijden voor vergaderingen en voorkomt onnodige communicatie over deze vergaderingen.

desktop, laptop en mobiele compositie van de Zwiers Advocatenkantoor website
5 September 2023

Zwiers
Advocatenkantoor

Website

Zwiers Advocatenkantoor, gevestigd in Almere, had wijzigingen nodig op hun Joomla-website. Daarom vroegen ze ons om de website over te nemen en de benodigde veranderingen aan te brengen.

Het bleek onmogelijk om de bestaande website over te zetten, dus besloten we om de website volledig opnieuw te programmeren in onze stijl. Het ontwerp bleef hetzelfde, maar de nieuwe website is nu sneller en geoptimaliseerd.

desktop, laptop en mobiele compositie van de DFL Security website
19 July 2023

DFL Security

Website

Wij hadden de opdracht om een website te creëren voor het hondenbewakingsbedrijf DFL Security. Ze wilden een eenvoudige, maar moderne website die snel en duidelijk weergeeft wat het bedrijf doet, waar ze voor staan, en wat ze voor hun klanten kunnen betekenen.

Project in gedachten?
Laten we aan de slag gaan!

Neem contact op