Druk om naar de hoofdinhoud te gaan.
schrift waar in wordt geschreven
Onze techniek

Onze Websites En Ontwerpen Worden Met De Hand Gemaakt.

Wij kiezen voor de ambachtelijke benadering bij het maken van websites en ontwerpen. In tegenstelling tot standaard platformen zoals WordPress en sitebouwers, die vaak beperkingen hebben en resulteren in snel in elkaar gezette websites, bouwen wij elke site met de hand. Dit geeft ons volledige controle over elk element van de website, wat resulteert in een uniek ontwerp dat perfect past bij uw merk en boodschap.

Daarnaast vermijden we onnodige code en behouden we snelle laadtijden, wat cruciaal is omdat bezoekers vaak na 2-3 seconden wachten al geneigd zijn een website te verlaten. Met onze benadering van handgemaakte websites bent u verzekerd van snelheid en controle, wat essentieel is om bezoekers te behouden en een positieve online ervaring te bieden.

2 mensen kijken naar een statistieken
Statistieken

Het Succes Van Onze Ontwikkelings formule

Met ons ontwikkelingsproces streven we naar succes. Onze methodiek is zorgvuldig gestructureerd, waardoor we in staat zijn om elk detail in acht te nemen tijdens het ontwikkelingsproces. Dit resulteert uiteindelijk in websites die snel reageren en soepel functioneren.

Onze successcore in Google's Lighthouse-test bedraagt gemiddeld 97, wat betekent dat onze websites meestal binnen een seconde laden. In vergelijking daarmee scoren gemiddelde WordPress-sites tussen de 60 en 80, wat resulteert in laadtijden van 2 tot soms wel 5 seconden.

Met ons gestructureerde ontwikkelingsproces streven we naar succes, wat zich vertaalt naar razendsnelle en responsieve websites.

Hoe wij werken

Wij Nemen U Mee In Ons Eenvoudig Proces

01.

Design en Conceptualisatiefase

Samen met u bespreken we de specificaties voor het eindproduct en houden we nauw contact om uw wensen te begrijpen. Door middel van mock-ups stemmen we onze visies af en bereiken we een definitief ontwerp.

02.

Ontwikkelingsfase

In deze fase wordt de website gecreëerd op basis van het ontwerp dat in de vorige fase is ontwikkeld.

03.

Lancering en Onderhoudsfase

Nadat de website is voltooid en u tevreden bent, nemen wij de verantwoordelijkheid voor de lancering en verzorgen we de hosting en het onderhoud. Op dat moment kunt u volop genieten van uw nieuwe website.

Project in gedachten?
Laten we aan de slag gaan!

Neem contact op